Susan

Vanwege fysieke klachten heb ik helaas per 25 oktober 2019

mijn Nia lessen moeten stopzetten.

 

-----------------------------------------

Ik ben Susan Broens en het grootste deel van de week werk ik als programmaleider en coach met vrijwillige mentoren die kinderen in hun schoolcarrière ondersteunen.

Daarnaast geef ik met veel plezier Nia-lessen in Nijmegen.

 

Beweging, dans en Nia

Als ik dans voel ik me vrij en gelukkig.
En hoe mensen bewegen heeft me altijd geïntrigeerd.
Gaandeweg mijn leven heb ik genoten van allerlei vormen van dans (jazzballet, Afrikaanse en Spaanse dans, buikdansen, dansexpressie,
5 ritmes) en beweging (lichaamswerk, Bio-energetica). Volleybal was helemaal mijn sport totdat artrose in mijn handen dat te risicovol maakte. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe vorm van sport/beweging waar ik met plezier m'n energie in kon stoppen.


Toen ik begin 2014 Nia leerde kennen, was ik meteen verrast en gegrepen door het geraffineerde samenspel van de verschillende bewegingsvormen (uit dans en vechtsport) , gecombineerd met eigen vrije dans, bewegen op de vloer en de zo verrassende klik met de muziek. Mijn lijf wordt er soepeler en sterker van, ik bewoon het ook veel bewuster en elke keer weer geniet ik zo van de niet te verwoorden magie van Nia. Na een jaar les gevolgd te hebben ben ik de White Belt training in Zweden gaan doen om zelf les te mogen gaan geven.

 

Met mijn Nia-lessen breng ik mijn plezier in dans en bewegen over !
Ik vind het heerlijk om het samen te doen!Dansfoto's gemaakt door Tasca Ramirez